Ga naar hoofdinhoud

Een goed dak is essentieel voor een comfortabel en veilig huis. Of het nu gaat om een plat of hellend dak, met of zonder dakvensters, het is belangrijk dat het dak in goede staat verkeert en goed geïsoleerd is. Bij renovatie of vernieuwing van een dak zijn er verschillende opties mogelijk.

Isolatie van het dak is bijvoorbeeld een belangrijke stap om energie te besparen. Hierdoor blijft de warmte in huis beter behouden en hoeft er minder gestookt te worden. Bij platte daken kan er gekozen worden voor isolatie aan de buitenzijde, terwijl bij hellende daken isolatie aan de binnenzijde geplaatst kan worden.

Bij herstel van een beschadigd dak wordt gekeken naar de oorzaak van de schade en wordt deze op professionele wijze gerepareerd. Denk hierbij aan lekkages, scheuren of loslatende delen.

Bij renovatie wordt het bestaande dak gerenoveerd om weer jarenlang mee te kunnen gaan. Dit kan variëren van vervanging van oude materialen tot aanpassingen aan het ontwerp.

Tot slot kan er gekozen worden voor volledige vernieuwing van het dak. Hierbij wordt het oude dak verwijderd en volledig vervangen door nieuwe materialen die voldoen aan de huidige normen op gebied van veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid.

Ongeacht welke optie gekozen wordt, is het belangrijk dat dit door professionals gedaan wordt om zo optimale kwaliteit te garanderen. Zo kan men nog jarenlang genieten van een veilig en comfortabel huis met een goed onderhouden dak.

NV Bouwwerken De Raedt Ivan heeft voor elk dak de juiste specialist in huis.

Wij bieden de waterdichte oplossing: gaande van het gewone dak boven je hoofd tot het Stadhuis van Brussel met oog voor detail, tot in het kleinste hoekje!

Back To Top
Zoeken