Ga naar hoofdinhoud

Ivan De Raedt NV is een bouwbedrijf met ruime ervaring in het plaatsen van gevelbekleding. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, hun team van experts staat klaar om elke klus aan te pakken. Ze bieden een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding, waaronder hout, kunststof, metaal en steen.

Houten gevelbekleding is nog steeds erg populair vanwege de natuurlijke uitstraling en warmte die het uitstraalt. Ivan De Raedt NV werkt alleen met hoogwaardige houtsoorten die bestand zijn tegen weer en wind en weinig onderhoud vergen. Zo kunnen ze garanderen dat de gevel er jarenlang mooi uit blijft zien.

Kunststof gevelbekleding heeft als voordeel dat het weinig onderhoud vergt en lang meegaat. Ook hier werkt Ivan De Raedt NV alleen met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen UV-straling en andere invloeden van buitenaf.

Metaal wordt vaak gebruikt voor moderne gebouwen vanwege de strakke uitstraling. Ivan De Raedt NV werkt met verschillende soorten metaal zoals aluminium, zink en koper. Deze materialen hebben een lange levensduur en weinig onderhoud nodig.

Steen geeft een gebouw een robuuste uitstraling en kan zorgen voor extra isolatie. Ivan De Raedt NV werkt met verschillende soorten steen zoals baksteen, natuursteen en betonsteen.

Of het nu gaat om hout, kunststof, metaal of steen – bij Ivan De Raedt NV bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit gevelbekleding die past bij uw wensen en budget. Hun team van experts staat garant voor vakmanschap en persoonlijke service.

Back To Top
Zoeken