Skip to content

Genomineerd voor duurzame onderneming van het jaar

We zijn een familiale KMO actief in overheidsopdrachten in Vlaanderen en Brussel met expertise in daktechnologiën, gevelbekleding, burgerlijke bouwconstructies alsook onderhoud & interventies.

Een belangrijke pijler van onze strategie en organisatie is het duurzaam ondernemen in al zijn facetten.

Vandaag zijn we trots op de gemaakte vooruitgang. We tekenden het ‘Green Deal’ charter. Bijna energie neutrale bedrijfsgebouwen. Twee imposante zonnecelvelden zijn ter beschikking van onze kantoren, magazijn en elektrisch aangedreven vloot. De 100% elektrificatie van onze carpool is voor 45% gevorderd. Pilootproject opgestart waarbij onze medewerkers gratis kunnen beschikken over Belgische elektrische fietsen op voorwaarde dat ze hun auto minimaal drie dagen per week thuislaten. Lokale goederen worden door magazijnier met bakfiets opgehaald.

Voor onze belangrijke klant NMBS gebeuren de verplaatsingen naar werf door bedienden en arbeiders met de trein. Ondersteuning van lokale bestuur Zele met zijn ambitieus nieuwe circulatieplan. Vier uitstekende afvalverwerkers bezorgen ons dagelijks verse eieren en houden ons gezelschap op het bedrijfsterrein.

We kijken uit naar de verdere stappen in ons duurzaamheidsprogramma. Een energie neutrale uitbreiding van onze kantoren. Verdere uitbouw en uitrol van elektrificatie van onze werkvoertuigen en fietsbeschikking.
Pilootproject CO2 compensatie via een lokaal duurzaam project. Een extra zonneveld en laadpalen. Recyclage van retourmaterialen via webshop. Aanscherpen van aankoopprocedure. Last but not least, de opstart van een CO2 managementsysteem.

De continuïteit naar duurzaam beleid wordt ook gegarandeerd door het instappen van de vierde generatie in het familie bedrijf.

Kortom onze duurzaamheid ambities en verwezenlijkingen zijn geen holle maar gouden bakstenen!

Zoeken