Ga naar hoofdinhoud

Samen werken aan een groene toekomst

Wij zijn een familiebedrijf dat actief is in overheidsopdrachten in Vlaanderen en Brussel en gespecialiseerd is in daktechnologieën, gevelbekleding, burgerlijke bouwconstructies en onderhouds- en interventiewerkzaamheden. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aspect van onze strategie en organisatie.

We zijn trots op de vooruitgang die we hebben geboekt op het gebied van duurzaamheid. Zo hebben we het ‘Green Deal’ charter ondertekend en streven we naar bijna energieneutrale bedrijfsgebouwen. Onze kantoren, magazijn en elektrisch aangedreven vloot maken gebruik van twee indrukwekkende zonnecelvelden. Daarnaast is 45% van onze carpool al volledig elektrisch. We zijn gestart met een pilootproject waarbij onze medewerkers gratis Belgische elektrische fietsen kunnen gebruiken als ze hun auto minimaal drie dagen per week thuislaten. Ook halen we lokale goederen op met bakfietsen.

Bouwen met verantwoordelijkheid
voor mens en milieu

Voor onze belangrijke klant NMBS gebeuren de verplaatsingen naar werf door bedienden en arbeiders met de trein. Ondersteuning van lokale bestuur Zele met zijn ambitieus nieuwe circulatieplan. Vier uitstekende afvalverwerkers bezorgen ons dagelijks verse eieren en houden ons gezelschap op het bedrijfsterrein.

We kijken uit naar de verdere stappen in ons duurzaamheidsprogramma. Een energie neutrale uitbreiding van onze kantoren. Verdere uitbouw en uitrol van elektrificatie van onze werkvoertuigen en fietsbeschikking.
Pilootproject CO2 compensatie via een lokaal duurzaam project. Een extra zonneveld en laadpalen. Recyclage van retourmaterialen via webshop. Aanscherpen van aankoopprocedure. Last but not least, de opstart van een CO2 managementsysteem.

De continuïteit naar duurzaam beleid wordt ook gegarandeerd door het instappen van de vierde generatie in het familie bedrijf.

Kortom onze duurzaamheid ambities en verwezenlijkingen zijn geen holle maar gouden bakstenen!

Back To Top
Zoeken